Entree Voetinstituut Penninx Orthopedie Podotherapie

Nieuws van Voetinstituut Penninx

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Voetinstituut Penninx Leesten modelleren schuren Lijmwerk werkplaats Voetinstituut Penninx Gemert Voetinstituut Penninx Gemert

Vacature: Productie medewerker

Op dit moment zijn we op zoek naar een productie medewerker,

MBO niveau-4 interne opleiding behoord tot de mogelijkheden.

Informeer vrijblijvend naar openstaande vacatures door ons een mail te sturen naar saskia@devoetspecialist.nl, vermeld in deze mail je motivatiebrief en CV.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Openingstijden op vrijdagavond en zaterdagochtend.

Wij zijn geopend op vrijdagavond en zaterdagochtend in de even weken van het jaar.

U kunt dan bij ons binnen lopen voor het maken van een afspraak, aankoop van fournituren, het brengen of halen van uw reparatie aan uw orthopedische hulpmiddelen en het hebben van uw consult met een van onze behandelaren. 

Locatie in Son en Breugel

Liever een afspraak op onze aanmeetlocatie in Son? Voor orthopedie kunt u terecht op woensdag en voor podotherapie op maandag en dinsdag (uitsluitend op afspraak). Bel voor een afspraak 0492-361553. Onze locatie is gevestigd in het pand van Albert Boudewijns lederwaren, aan de Nieuwstraat 26A te Son.

Gewijzigde openingstijden in 2022

Gesloten:

- Carnaval: maandag 28 februari en dinsdag 1 maart.

- Hemelvaart: donderdag 26, vrijdag 27 en zaterdag 28 mei.

- Kerst: dinsdag 27, woensdag 28, donderdag 29, vrijdag 30 en zaterdag 31 december.

Eigen bijdrage 2022

De wettelijk vastgestelde eigen bijdrage voor semi- / orthopedische schoenen bedraagt voor het jaar 2022 € 125,- (tot 16 jaar € 62,50).

Reparatie aan uw orthopedische hulpmiddelen.

Wij raden u aan, gelet op de garantie op uw (semi) orthopedische schoenen, reparaties door onze vakmensen te laten uitvoeren. Laat zolen en/of hakken van uw schoenen tijdig vervangen. Te lang doorlopen op versleten schoenen kan klachten, onnodig dure reparaties en misschien onherstelbare schade aan uw schoenen veroorzaken. Slijtage als gevolg van normaal gebruik of slijtage door onzorgvuldig gebruik vallen niet onder de garantie en zijn derhalve voor eigen rekening.